TarweGras:
Meest ecologische en complete superfood!


De tarwegrasboer
Vers Tarwegrassap bevat een heel leger aan vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, antioxidanten, chlorofyl en wordt hierdoor door veel mensen aanzien als het meest geneeskrachtige gras.
Het bevat meer dan 90 elementen van de bodem en is een van de rijkste bronnen van vitamine A en C.
Wanneer het gegroeid wordt op volle biologische grond (zoals wij van de tarwegrasBoer ook doen) bevat het alle bekende mineralen en is een rijke bron van calcium, magnesium, fosfor, ijzer, kalium, zwavel, natrium, kobalt en zink
Verder is het een bron van vitamine B-17; een vitamine die erom bekend staat kanker cellen te vernietigen.

 

Tarwegrassap  is een buitengewone bron van chlorofyl. Beter bekend als “de beste heler van de natuur”. Chlorofyl creëert een omgeving die bacteriële groei in het lichaam tegen gaat en ontgift. Het reinigt de lever, beïnvloed de vertering en dankzij de aanmaak van rode bloedcellen verhoogt het het zuurstof gehalte in het bloed.Chlorofyl is het bestanddeel dat zorgt voor de uitgesproken groene kleur. Planten gebruiken het om zonlicht in bouwstoffen om te zetten met het proces van fotosynthese. Je zou kunnen zeggen dat het het levensbloed van de plant is.
Chlorofyl bindt sterke metalen aan zich, alsook PCB’s, dioxines en het residu van pesticiden. Door deze kwalijke stoffen aan zich te binden kan het lichaam ze gemakkelijker afvloeien via de urinewegen.

 


 

 Alles over TarweGras kweken leert u in onze gratis cursus:

zelf tarwegras kweken

“Tarwegrassap is net als  het drinken  van vloeibare zonnestralen”

Tarwegras sap

Wanneer men tarwegrassap vers drinkt (binnen de 15 minuten na persen) is het een levend voedsel die geladen is met bio-elektriciteit. Deze hoge vibratie energie is letterlijk de levenskracht van dit levend sap. Deze krachtige nutriënten helpen DNA afbraak te voorkomen en het veroudering-effect van de cellen te vertragen. Recente studies toonden aan dat enkel “levend” voedsel en sapjes deze elektrische lading tussen de haarvaten en de cellen kan herstellen.  Dit geeft een boost aan ons Immuun systeem!

De dagelijks aangeraden hoeveelheid is 1 a 2 soeplepels!


“Wanneer Tarwegrassap vers gedronken wordt is het de Koning van de levende sappen!”